Хотел Мальовица

ПЕШЕХОДНИ ТУРОВЕ

Previous
Next

Рила планина е едно от най-подходящите места за любителите на приключенията. Отвесно извисяващите се върхове, редуващи се един зад друг, поглъщат погледите и въображението  на посетителите и ги изпращат във фантастично царство, в което ледниковите езера добавят неповторимо очарование на планинския пейзаж. Откъснете се  от градската среда и се потопете изцяло в морето от приказни гледки.

Пешеходни турове:

ЦПШ Мальовица – хижа Мальовица

ЦПШ Мальовица –  Йончево езеро

ЦПШ Мальовица – хижа Мальовица – Страшното езеро

ЦПШ Мальовица –  връх Мальовица

При запитване може да се осигури квалифициран планински водач за индивидуални групи.

ИГРИ

Волейбол
Стрелба с лък
Бадминтон
Футбол
Previous
Next

Ваканцията в планината е свързана с много движение на чист въздух и сред красива природа.

За да е пълна с емоции вашата почивка, винаги може да направите семеен турнир по бадминтон, състезание по стрелба с лък, а ако сте по-голяма компания играта на волейбол или мини футбол със сигурност ще ви зареди с енергия.

 

Всички игри се организират на Меча Поляна при благоприятни метеорологични условия.

ЗА ДЕЦАТА

Тролей
Летен тубинг
Previous
Next

За лято 2022 Меча Поляна ще се превъне в арена на приключения  за малки и пораснали деца.

ЛЕТЕН ТУБИНГ: зимната  писта за шейни ще бъде изпълнена със смях и викове и през лютото. На специалната изкуствена настилка пързалянето ще е още по-забавно.

ЗИП ЛИНИЯ (ТРОЛЕЙ): от това лято вече може да прелетите над Меча Поляна! Зип линията ще е с дължина 200 метра и ще стартира от касите на Меча Поляна до ЦПШ. 

 

 

 

 

ДЕТСКА КАТЕРУШКА: и винаги може да разчитате, че децата ви няма да скучаят на детската катерушка, докато вие се наслаждавате на вкусен обяд на слънчевата тераса на ЦПШ Мальовица.